living space.

IrFa Roloder.

Screenshot_9

Ne jemi të specializuar në ofrimin e tendave me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme për aktivitete të ndryshme në natyrë.

Rreth nesh

Ne kthejmëidetë nëvepra arti.

Produktet tona janë bërë me korniza alumini me cilësi të lartë që janë projektuar për t'i bërë ballë erërave dhe shirave të fortë. Ato janë gjithashtu rezistente ndaj ndryshkut, korrozionit dhe elementëve të tjerë të jashtëm, duke i bërë ato të qëndrueshme.

Tendat tona prej alumini janë krijuar për konfigurim dhe heqje të lehtë. Me udhëzime të thjeshta dhe një dizajn të përshtatshëm për përdoruesit, tendat tona mund të montohen shpejt, duke ju kursyer kohë dhe përpjekje.

bioclimatic-pergola-Agava-1-1-e1581517345712-1024x656
  • Dizajn modern

Our procces

BeFunky-photo-5-scaled-1

Lëreni shtëpinë tuaj të jetë unikeme stil.

Tendat tona prej alumini vijnë në një larmi madhësish dhe modelesh që i përshtaten nevojave tuaja specifike. Nëse keni nevojë për një tendë të vogël për përdorim personal ose një tendë të madhe për ngjarje, ne ju kemi mbuluar.

01

Qëndrueshmëria

02

Siguria

03

Kualiteti

specialization

Tendat val val nën xhama1
demo-attachment-1199-Group_88

100%

Klient të 

Kënaqur

Zbukuroni hapsirën

Pergolat tona të ndërtuara me porosi janë shtesa perfekte për çdo oborr të shtëpisë, duke ofruar hije, strehë dhe një pikë qendrore elegante për aktivitetet tuaja në natyrë.

Shërbimet tona

Ne jemiinovativ

Tenda

Tenda Pergola

Mbuloje nga xhami

Xhama Gijot

SUNS-Maranza-Pergola-28 (1)