Produktet

Tenda të jasthme


Elegante, e qëndrueshme dhe e gjithanshme: Kur duhet të shfrytëzoni sa më shumë hapësirën tuaj, keni nevojë për një tendë me kornizë.

Tendat me korniza ofrojnë pamje katrore të papenguar dhe mund të vendosen në çakëll për t'u përdorur pothuajse në çdo sipërfaqe.


Inxhinieri Profesionale


I shpejtë, i përballueshëm dhe argëtues: Tendat me shtylla janë të lehta për t'u transportuar, vendosur dhe hequr.

Shtyllat qendrore ofrojnë mbështetje maksimale dhe mundësinë për të gjallëruar dekorin tuaj.


Read more

Dizajne të kohës


Mahnitëse, në trend dhe një shtesë thelbësore për inventarin tuaj:

Tendat e pastra të sipërme janë një domosdoshmëri befasuese për çdo rast të veçantë.


Read more
parallax background
Na Kontaktoni