Our Services

Shërbimet tona

Tenda të jashtme

Elegante, e qëndrueshme dhe e gjithanshme: Kur duhet të shfrytëzoni sa më shumë hapësirën tuaj, keni nevojë për një tendë me kornizë.


Tendat me korniza ofrojnë pamje katrore të papenguar dhe mund të vendosen në çakëll për t'u përdorur pothuajse në çdo sipërfaqe.

Inxhinieri Profesionale

I shpejtë, i përballueshëm dhe argëtues: Tendat me shtylla janë të lehta për t'u transportuar, vendosur dhe hequr.Shtyllat qendrore ofrojnë mbështetje maksimale dhe mundësinë për të gjallëruar dekorin tuaj.

Dizajne të kohës

Mahnitëse, në trend dhe një shtesë thelbësore për inventarin tuaj.
Tendat e pastra të sipërme janë një domosdoshmëri befasuese për çdo rast të veçantë.

Le të punojmë së bashku!

Unik në treg dhe të pazevendesueshëm per Tenda, Garazha, Mbuloja,Perde, Pergola etj

ARchitect

Pse duhet të na zgjidhni dhe të na besoni!

Ne jemi duke i përmirësuar tendat tona dhe me kalimin e viteve kemi përmirësuar çdo pjesë të tendave tona nga zinxhirët deri te shtyllat tona qendrore, madje edhe thurjen aktuale. Jemi më shumë se të kënaqur me rezultatin, por jemi gjithmonë në kërkim të mënyrave të tjera të përmirësimit.

tenda mbi xhama

01

20 vite eksperience

Profesionalizëm dhe korrektësi.

02

Lider në vend dhe rajon

Përkushtim dhe saktësi

03

Projektojmë zgjidhje

Të specializuar në krijimin e hapësirave
të bukura në natyrë

biolimatik

Karakteristikat tona

Origjinaliteti – Që nga dita që filluam në vitin 2001, ne kemi synuar të sjellim një qasje të re në tenda, duke i dhënë pak ngjyrë vendit tuaj. 

Cilësia - Ne marrim vetëm komponentët më të mirë që mund të gjejmë për të bërë produktet tona dhe nuk pranojmë asgjë më pak. .