Rreth Nesh

Ne jemi një kompani e njohur me përvojë 20 vjeçare në industri.Origjinaliteti – Që nga dita që filluam në vitin 2001, ne kemi synuar të sjellim një qasje të re në tenda, duke i dhënë pak ngjyrë vendit tuaj. Ne jemi gjithmonë në kërkim të ideve dhe produkteve të reja - kështu që komentet dhe idetë tuaja janë gjithmonë më shumë se të mirëseardhura

Cilësia - Ne marrim vetëm komponentët më të mirë që mund të gjejmë për të bërë produktet tona dhe nuk pranojmë asgjë më pak. Ne gjithashtu sigurojmë që nga viti në vit, ne jemi duke u përmirësuar vazhdimisht bazuar në komentet dhe reagimet e klientëve tanë.

Ne jemi gjithmonë duke i përmirësuar tendat tona


dhe me kalimin e viteve kemi përmirësuar çdo pjesë të tendave tona nga zinxhirët deri te shtyllat tona qendrore, madje edhe thurjen aktuale. Jemi më shumë se të kënaqur me rezultatin, por jemi gjithmonë në kërkim të mënyrave të tjera të përmirësimit.


Tendat tona janë projektuar për t'u përdorur për qëllime të afatgjate, dhe ne ju rekomandojmë ngritjen e tyre si një strukturë të përhershme. Megjithatë, shumë nga klientët tanë përdorin tendat tona gjatë muajve të verës.

Tendat tona kanë mjaftueshëm agjent hidroizolues mbi to, gjë që do të bëjë që uji në sipërfaqe të 'rruajë' pas një rrebesh. Do të shihni fjalë për fjalë rruaza uji që formohen në sipërfaqen e jashtme të kanavacës. Kur është koha për të rirezistuar ndaj ujit, do të vini re se uji nuk qëndron në tend, mirëpro rrëshqet shpejt.

Na Kontaktoni